Medlemmer

Bandet presentert fra venstre:

Kjetil ”Hammerthumb” Veire

Hammerthumb kom inn i Hellstrings i 2009, som erstatning for Don P (bandets grunnlegger), som hadde bestemt seg for å «finne seg sjæl». Han er byråkrat, frijazzentusiast og ikke minst et råskinn på tenorukulele! Hammerthumb fremstår som bandets ryggrad, og er bindeleddet mellom det maskinelle kompet og Butterfingers musikalske eskapader.


Peder “Don P” Opstad

Bandets grunnlegger, som hoppet av i 2009 etter å ha tatt en “Jimi Hendrix” med sin tenorukulele og en kanne tennveske. Hoppet på igjen i 2014, lot seg omskolere fra tenor- til bassukulelist, og fikk hovedansvaret for PR. Peders bassriff har en touch av Rammstein og vestlandsk tungsinn.


Markus “The Dude” Tønseth

The Dude (vokalist: lyrisk baryton) drømte egentlig om å bli musikal- og operettestjerne. Han prøver ustanselig å få inn flere av hva han kaller ”mer melodiøse” låter på repertoaret, men blir kontant nedstemt av resten av gjengen hver eneste gang.


Iver “Butterfingers” Bjurgren

Butterfingers er leadukulelist i Hellstrings. Han trakterer ukulelen med rå kraft og ekstrem hurtighet, men samtidig forførende og silkemykt. Hans penetrerende ukulelespill borer seg inn i kvinnehjerter verden over. “Hvorfor legge igjen penger og svette på treningsstudio når man kan spille dritfort på ukulele isteden?” er Butterfingers motto.


Asgeir “BadAss” Hjorthaug

BadAss begynte sin musikalske kariere som sanger i et Ten Sing-kor i Indre Østfold, men spiller i dag barytonukulele, og står for de mørke tonene og det maskindrevne bunnkompet i Hellstrings; sterkt inspirert av sin oppvekst i Hobøls dype skoger og vidstrakte jorder.